Hjem

Om Oss

Dirigenter

Medlemmer

Kalender

Bilder

Gjestebok

Internt

 

Linker: 

 


Siddis Brass


European Brass Band
Association


Om oss 

Oslo Brass Band er et ungt og spennende ensemble som holder til i Oslo. Siden stiftelsen i 2001, har ensemblet hatt som mål å kunne tilby en inspirerende, utøvende arena for byens musikkpedagoger, frilansere, musikkstudenter og gode amatører. Medlemmene i korpset holder alle et høyt utøvende nivå. De fleste har en solid musikkutdanning i ryggen og jobber innenfor musikkbransjen i Oslo og Akershus.

Korpset er opptatt av sin rolle som inspirator for de mange korpsungdommene på Østlandet. Ukentlig underviser og dirigerer medlemmene i Oslo Brass Band til sammen over 2000 barn, unge og voksne. Hver høst arrangerer vi også Oslo Brassfest. Dette er en inspirasjonshelg for barn og unge i Østlandsområdet, der deltakerne får spille brassband på høyt nivå, spille sammen med og bli kjent med musikerne i Oslo Brass Band.

I tillegg til konsertvirksomhet i Oslo og omegn, deltar Oslo Brass Band hvert år i konkurransene Siddis Brass og NM for brassband. Her har vi oppnådd mange flotte resultater i elitedivisjonen de siste årene.


Ragnhild Nødland - leder
Simen Rudi Solbakken - nestleder & MU
Anders Dalhaug - ansvarlig for prøver og fravær
Solveig Eikemo Andersen - kasserer & dugnadsansvarlig
Kristoffer Kregnes - Logistikk/materiell
Jakob Blad - prosjektansvarlig

Andre kontakter:
Brassfestgruppen

Oslo Brass Band © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use